Прилепскиот театар ги затвора „Деновите на комедијата“ во Куманово

Прилепскиот театар со претставата „Од кол на кол 2“ вечер (четврток, 18 октомври, 2012) во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ ќе го затвори 15-тото издание на фестивалот „Денови на комедијата“.

Урнебесната комедија е продолжение на „Од кол на кол“ која режисерот Коле Ангеловски ја работеше според текст на Реј Куни.Претставата во Прилеп е вистински хит и речиси 80 пати ја наполни салата на театарот.

You May Also Like