Промоција на „Везеница“ на Стојан Тарапуза

Во мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ од Скопје денеска ќе биде промовирана најновата книга за деца и млади „Везеница“ од познатиот македонски писател Стојан Тарапуза.

За делото, кое е во издание на издавачката куќа „Панили“ од Скопје, ќе зборува универзитетскиот професор Кристина Николова.

You May Also Like