Фолклорна изложба во Крива Паланка

Денеска (среда, 10 април 2013) во 12:00 часот во Големата сала на Градскиот музеј ќе биде отворена Изложба на народни носии, накити и везови од Кривопаланечко.

Изложбата е дел од манифестацијата „Крива Паланка – град на културата 2013“.

You May Also Like