Популарноста на загрепскиот дедо од Вруток не запира, доби и микс песна

Тони, или Таљат Селмани, роден во гостиварски Вруток, изминатите недела дена е интренет сензација со својата притика кон пензионерите, за кои вели дека се постојано болно само затоа што не вежбаат и не се грижат за своето здравје.

Тој иако е на 82 годишна возраст, вели дека е во одлична форма и дека секојдневно шета и вежба.

Вистински хит е неговата изјава: „Vjezbaj p.zd. ti materina“ изјава која беше искористена за за следниот микс во кој сме сигурни дека ќе уживате.

You May Also Like