Дедо Таљат си гази по модните писти со 82 години

Интернет сензацијата дедо Тони или Таљат Селмани, повторно е во центар на случувањата, овој пат на модната писта. Evo ga, pi*da mu materina! pic.twitter.com/bm3MGQeRvT

Read more

Популарноста на загрепскиот дедо од Вруток не запира, доби и микс песна

Тони, или Таљат Селмани, роден во гостиварски Вруток, изминатите недела дена е интренет сензација со својата притика кон пензионерите, за кои вели дека се

Read more

Дедото кој порачуваше да вежбате е од Македонија, од село Вруток

Деновиве целиот Балкан зборува за 82 годишниот дедо од Загреб кој ги нападна пензионерите и останатите кои се жалат за своето здравје и епидемија

Read more