Топ 10 улоги – Кристофер Вокен

Генијалниот Кристофер Вокен со неговите најдобри десет улоги… Блескава кариера која трае преку педесет години, во која остварил преку 120 улоги. Да го погледнеме изборот на најдоброто од нив.

You May Also Like