И вака се предлага брак!

Дали сте размислувале за тоа како да ја побарате за жена својата сакана? Дали сте размислувале тоа да биде на класичен начин, традиционално, или пак да направите изненадување, кое се граничи со глупост?

Дечково е навистина креативен, иако сметаме дека девојката повеќе се радува поради големината и вредноста на свршеничкиот прстен, отколку за идниот сопруг.

Погледнете го видеото и размислете дали би направиле нешто слично! 😉You May Also Like