Стенд ап со Весна Бејби во Крива Паланка

Вечерва (четврток, 11 април) во Центарот за култура во Крива Паланка, публиката ќе може да присуствува на Стенд ап кабаре настап на актерката Весна Петрушевска- Бејби, со почеток во 20:00 часот.

Настанот е дел од манифестацијата, Крива Паланка – Град на културата 2013 година.

You May Also Like