Кербер и Викторија А. со нов спот

Нов видео запис на Кербер и Викторија Апостолова. По официјалните промоции во Охрид и Кавадарци, видео записот за нумерата „Дојди вечерва“ може да го проследите на youtube.

Автор на песната е Зоран Алексиќ  (Snoopy MC), додека видеото е во продукција на EV Production.

You May Also Like