Идиотека – Кршење на табуата

Прв, од се’ надеваме серијалот на хумористичните видеа, на овој млад артист од Охрид, Никола Тодороски. Проследете го видеото, па ги очекуваме вашите реакции! Како се кршат табуата?! 😉

You May Also Like