За жените – Марјан Ѓорѓиевски

По пауза од скоро недела година, повторно со свој уренебесен клип можеме да го проследиме стенд ап комичарот Марјан Ѓорѓиевски. Овој пат, на неговата листа за „анализа“ и тролање се жените. Погледнете! 🙂You May Also Like