(Видео) Горан Папаз и Daz Flow со „Разбуди се“

Ви претставуваме нешто навистина свежо! Нов видео запис на саксофонистот Горан Папаз (инаку член на Суперхикс) заедно со младиот хип хоп артист Daz Flow, за нумерата „Разбуди се“.

Видеото се снимано 4 дена на локации во Охрид и Пештани пред неполн месец. Автор на овој навистина интересен видео запис е Лира Џокиќ.

Уживајте!You May Also Like