МКЦ во комплетно ново руво

Денеска (четврток, 26 јануари 2012 година) градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, заедно со директорот на Младинскиот културен центар – Скопје, Златко Стефковски ивршителот на

Read more