Концерт на руската пијанистка Злата Чочиева

„Охридско лето“ за љубителите на уметноста викендов носи ново музичко доживување преку настапот на младата руската пијанистка со светска слава, Злата Чочиева. Публиката ќе

Read more

Руската пијанистка Злата Чочиева со концерт во Охрид

Младата руската пијанистка Злата Чочиева, на 3 март ќе одржи концерт во рамките на фестивалската програма на Охридско лето како дел од настаните надвор

Read more