Промовирана книгата „Затворањето и смртта на браќата Миладиновци“

Денеска (6 март, среда) во Националната установа Домот на културата „Браќа Миладиновци” во Струга, беше претставена книгата „Затворањето и смртта на браќата Миладиновци“ од

Read more