Промоција на романот „Засолниште во времето“ на Георги Господинов

По фантастичниот интернационален успех со романот „Засолниште во времето“, по многуте гостувања и промоции ширум Европа, Георги Господинов, на радост на бројните читатели. Промоцијата

Read more