Промоција на водич за музејска програма за лица со аутизам

Музејот на македонската борба денеска (вторник, 2 октомври) ќе промовира водич за музејска програма за деца/лица со аутизам и нивните семејства и семинар за

Read more

Аудиоводич за археолошкиот локалитет Стоби – прв во Македонија

Националната установа за управување со археолошкиот локалитет Стоби, во соработка со софтверската компанија G6 Solutions од Скопје, го изработија првиот аудиоводич за археолошки локалитет

Read more