Изложба „Долго патување во ноќта“ на Владимир Бороевиќ во МГС

Во Музејот на Град Скопје вечерва (вторник, 5 септември) ќе биде отворена изложбата „Долго патување во ноќта“ на Владимир Бороевиќ. Ќе се промовира и

Read more