Поезија од Етернијан објавена во австралиското списание „Виндмилс“

Поезија од македонскиот поет Јовица Тасевски Етернијан е вклучена во новиот, специјален тематски број на австралиското универзитетско списание „Виндмилс“ што претставува своевиден антологиски избор

Read more