„Вевчански видувања“ во македонскиот КИЦ во Софија

Синоќа (21 Февруари , четврток) во просториите на Културно-информативниот Центар на Република Македонија во Софија, беше отворена ретроспективна изложба на Меѓународната ликовна колонија “Вевчански

Read more