Концерт „Ветришта од Шпанија: песна и сарсуела“ на „Скопско лето“

На „Скопско лето“ вечерва (вторник, 24 јули)  од 20.30 часот во Музеј на Град Скопје концерт ќе има шпанската сопранистка Марија Еухенија Бош, а

Read more