IN MEMORIAM: Почина Ванчо Петрушевски

Денес, (сабота, 25 август) во несреќен случај од струен удар, умре еден од великаните на македонското глумиште, актерот Ванчо Петрушевски. Ванчо Петрушевски (роден на 19 април

Read more