„Анимирана ликовна авантура“ – детска работилница

Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово денес (петок, 10 август) од 11 до 14 часот ќе организира ликовна работилница „Анимирана ликовна авантура“, на

Read more

Велигденски оперски концерт во Куманово

Денеска (петок 26 април), со почеток во 19:30 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе се одржи Велигденски концерт на оперските

Read more