Просечен ден на човек со анксиозност

Анксиозност е чувство на општа возбуденост, нејасен страв без очигледен надворешен повод, голем стрес и загриженост. Анксиозноста се манифестира преку повеќе физички и психички

Read more

Научно потврдено: Мажите се плашат од паметни жени

Не е тајна дека многу мажи не знаат како да се носат со одредени женски особини. Едно истражување го потврди стереотипот поврзан со оваа

Read more