Репертоар на Драмски театар 14.1 – 20.1.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 14.1 до 20.1.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 15.1.2019 (вторник) |

Read more

Театарската претстава „Странци“ на Драмски на „Охридско лето“

Осумнаесеттиот ден на годинешното „Охридско лето“ на програмата е и театарската претстава „Странци“ на Драмскиот театар од Скопје на сцената на Центарот за култура

Read more