Репертоар на Драмски театар 14.1 – 20.1.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 14.1 до 20.1.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави:

ден и час: 15.1.2019 (вторник) | 20.00 часот
СТРАНЦИ
играат: Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловски.
режија: Нела Витошевиќ

You May Also Like