Изложба „Рефлексии на оп и поп уметноста врз македонските уметници во периодот 1960-90“

„Созерцание“ или „Рефлексии на оп и поп уметноста врз македонските уметници во периодот 1960 до 1990 година“, од колекцијата на Националната галерија на Македонија,

Read more