Средба на министерот Адеми со претставници од иницијативата „Културата е насловна страница на секое општество”

Конкретни заклучоци од средбата на министерот Адеми со претставници од иницијативата „Културата е насловна страница на секое општество” одржана во Министерство за култура на

Read more

Манекенката Наташа Апонте истовремено повикала 150 момчиња на состанок

Манекенката Наташа Апонте од Њујорк последниве неколку месеци преку социјалната мрежа Тиндер се допишувала со повеќе од 150 мажи, па договорила средба со сите

Read more