Средба на министерот Адеми со претставници од иницијативата „Културата е насловна страница на секое општество”

Конкретни заклучоци од средбата на министерот Адеми со претставници од иницијативата „Културата е насловна страница на секое општество” одржана во Министерство за култура на

Read more