Доделување награда за најдобар млад џез-музичар во Македонија

Во рамките на Скопскиот џез фестивал вечер (вторник, 15 октомври) ќе биде доделена наградата „Златен орикс“ за најдобар млад џез-музичар во Македонија. Наградата се

Read more

Ексклузивни гости на 37-тото издание на Скопски џез-фестивал

Ексклузивност, уникатност и храбра програмска ориентација најави Скопскиот џез-фестивал за 37-мото издание кое ќе се одржува од 17 до 21 октомври на две локации

Read more