Доделување награда за најдобар млад џез-музичар во Македонија

Во рамките на Скопскиот џез фестивал вечер (вторник, 15 октомври) ќе биде доделена наградата „Златен орикс“ за најдобар млад џез-музичар во Македонија. Наградата се

Read more