Славимир Стојановиќ Футро на „Скопје постер фестивал“ со изложба и промоција на книга

Славимир Стојановиќ Футро – специјален гостин на 11. Скопје постер фестивал со изложба и промоција на илустриранаTA книга „Девет“… Скопје постер фестивалот, манифестација која

Read more

Отворање на 11-то издание на Скопје постер фестивал

Во Националната галерија на Мaкедонија, во Мултимедијалниот центар Мала станица вечерва (понеделник, 26 ноември) од 19 часот ќе биде отворен 11-от Скопје постер фестивал,

Read more