Отворање на 11-то издание на Скопје постер фестивал

Во Националната галерија на Мaкедонија, во Мултимедијалниот центар Мала станица вечерва (понеделник, 26 ноември) од 19 часот ќе биде отворен 11-от Скопје постер фестивал,

Read more