Промоција нa „Збирка есеи од кинеската филозофија“ од Д-р Александар Стаматов

Промоција на книгата „Збирка есеи од кинеската филозофија“ од авторот д-р Александар Стаматов, во издание на Аз-буки. Промоцијата ќе се одржи во Метаноја на

Read more

Славимир Стојановиќ Футро на „Скопје постер фестивал“ со изложба и промоција на книга

Славимир Стојановиќ Футро – специјален гостин на 11. Скопје постер фестивал со изложба и промоција на илустриранаTA книга „Девет“… Скопје постер фестивалот, манифестација која

Read more

Промоција на книга од Иван Ивановски во Градската библиотека

Денеска (25 април, четврток) во просториите на Градската библиотека “Браќа Миладиновци”, со почеток во 12:00 часот ќе се одржи промоција на книгата “Меѓу минатото

Read more