Интензивно се работи на фасадата и депоата на Чифте амам

Продолжуваат интензивните работи на реставрација и санација на објектот Чифте амам, при Националната галерија на Македонија, во срцето на старата скопска чаршија. Во оваа

Read more

Градот Скопје ги санира средните училишта годинава со 47 милиони денaри

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска (четврток, 22.08.2013 година) го посети средното училиште на Град Скопје „Панче Караѓозов“ каде што во текот се

Read more