Авалон продукција: Како е тоа можно да не нема во годишната програма на Министерството за култура?!

По објавувањето на резултатите од Годишната програма за поддршка на проекти од национален интерес на Министерството за култура, со соопштение за јавноста излезе Бобан

Read more

Министерството за култура ги објави резултатите од годишната програма

Утринава, Министерството за култура ги објави резултатите од годишната програма за финансирање проекти од национален интерес во сферата на културата. Конкурсот минатата година предизвика

Read more