Промоција на книга од Иван Ивановски во Градската библиотека

Денеска (25 април, четврток) во просториите на Градската библиотека “Браќа Миладиновци”, со почеток во 12:00 часот ќе се одржи промоција на книгата “Меѓу минатото

Read more