Предвидувањата се остварија, поразот на власта ќе биде уште поголем

Помина првиот круг од Претседателските избори. Редоследот според бројот на освоени гласови е апсолутно идентичен со проценките на најголем дел политиколози, аналитичари, новинари… Актуелната

Read more

Претседателското јавно соочување ни откри многу нешта

На само два дена пред гласањето, јавното соочување на кандидатите за Претседател на Македонија ни откри и потврди многу нешта. Искрено, мора да се

Read more