Претседателското јавно соочување ни откри многу нешта

На само два дена пред гласањето, јавното соочување на кандидатите за Претседател на Македонија ни откри и потврди многу нешта. Искрено, мора да се

Read more

Политичка понуда! Што ни се нуди?

Каква е понудата за претстојните избори? Како и секогаш се оди во неколку екстреми. Или се нудат стари и истрошени кадри (не мислам за

Read more