Предвидувањата се остварија, поразот на власта ќе биде уште поголем

Помина првиот круг од Претседателските избори. Редоследот според бројот на освоени гласови е апсолутно идентичен со проценките на најголем дел политиколози, аналитичари, новинари… Актуелната

Read more