Универзална не ја издржа глупоста на политичарите!

Неколку години во моите колумни пишувам на тема Универзална: https://www.cooltura.mk/stav/univerzalna-sala-prikazna-bez-kraj/ https://www.cooltura.mk/stav/sagata-za-univerzalnata/ https://www.cooltura.mk/stav/univerzalna-sala-ta/ Актуелната централна власт која смени пет министри, како и претходниот градоначалник Шилегов,

Read more

На денешен ден: Избувна пожар во манастирот Св. Јован Бигорски

На денешен ден (29 септември) 2009 година, поради проблеми во инсталацијата на електричните и плинските уреди во кујната, избувна пожар изутрината во манастирот Св.

Read more