Синдикат за култура (СКРМ): „Нов Закон за плати во јавниот сектор или своеволие над законот“

Иако најавуван со голем пи-ар како ставање ред на платите во јавниот сектор, предложениот нацрт-закон е своевиден преседан својствен за диктатури, квазидемократии и хибридни

Read more