Џони Деп изненади деца во болница облечен како Џек Спероу

Џони Ден, ненајавено се појави во болницата BC Children’s Hospital Foundation во Ванкувер во Канада, каде цели пет часа се дружел со децата, кои

Read more

Канскиот фестивал свечено отворен со „Полноќ во Париз“ на Вуди Ален

Оваа година 49 филмови од 33 земји ќе бидат прикажани на фестивалот вклучувајќи и 44 светски премиери. Учество земаат 4000 новинари ширум светот. На

Read more