Неуромедика функционира по светски стандарди, како мала луксузна болница

По повод 28 години постоење на Брендот Неуромедика одиме со интервју со д-р Емил Угриновски-генерален менаџер на болницата.  Новата Неуромедика болница работи со целиот

Read more

Џони Деп изненади деца во болница облечен како Џек Спероу

Џони Ден, ненајавено се појави во болницата BC Children’s Hospital Foundation во Ванкувер во Канада, каде цели пет часа се дружел со децата, кои

Read more