Џони Деп изненади деца во болница облечен како Џек Спероу

Џони Ден, ненајавено се појави во болницата BC Children’s Hospital Foundation во Ванкувер во Канада, каде цели пет часа се дружел со децата, кои се на лекување во истата.

Облечен како ликот Џек Спероу, главиот протагонист од познатиот филмски серијал „Пирати од Карибите“, цели пет часа Џони Деп помина во дружење, разговор и фотографирање со болните дечиња во оваа канадска болница.

You May Also Like