Mузичка вечер со Рубенс Турку и Милана Чернјавска на „Охридско лето“

Осумнаесеттиот ден на годинешното „Охридско лето“ на програмата со концерт на германското дуо Рубенс Турку на виолина и пијанистката Милана Чернјавска во „Света Софија“

Read more