Рускиот пијанист Андреј Гугнин солист на концерт на Македонската филхармонија

Андреј Гугнин, меѓу најдобрите руски пијанисти од новата генерација музички уметници, ќе биде солист на вечерашниот концерт (четврток, 28 февруари) на Македонската филхармонија насловен

Read more