(фото) Откриени нови археолошки наоди во темелите на Чифте амам

Неодамна, Националната галерија на Македонија започна со реконструктивни зафати на објектот Чифте амам, поврзани со одводот и дренажата на објектот. При ископувањето вчера беа

Read more