„Студентски саем на книгата“ во НУБ „Св. Климент Охридски“

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје од денеска до 15 октомври oрганизира „Студентски саем на книгата“. На саемот ќе може да

Read more

Изложба „Каде Sì слатко звучи – Патување низ историјата на италијанскиот јазик“

Изложбата „Каде Sì слатко звучи – Патување низ историјата на италијанскиот јазик“ ќе биде отворена денеска (понеделник, 15 октомври) во Народната и универзитетска библиотека

Read more