Осум дебитанти на „Киненова“, ќе се отвора со „Ругање со Христос“

Вкупно осум филмови се во натпреварувачката селекција на 3-от Меѓународен фестивал на дебитантски филм „Киненова“, кој под мотото „Првиот никогаш не се заборава“ ќе

Read more